Referenties

Wim Davidse, Dzjeng strategY, strategisch marketeer, innovatie-interimmer en spreker (toenmalig directeur strategische marketing bij Vedior Groep Nederland en ontwerper en facilitator van “het Dactylo Loosdrecht-proces”):
“Toen we in 2006-2007 met een zeer gevarieerde groep van zo’n 30 mensen gingen werken aan de strategische heroriëntatie van Dactylo, was Anouk één van de groepsleden. Na een lastige periode was het zaak Dactylo futureproof en weer aantrekkelijk te maken. Samen gingen we op zoek naar trends, kansen, sterke punten, missie, nieuwe strategie & innovaties, en naar manieren om dat allemaal te implementeren. Het moest realistisch én uitdagend, evolutionair én ambitieus zijn. Anouk speelde een stimulerende rol in dat “Loosdrecht-proces”. Met haar ervaring, betrokkenheid en onbevangenheid werkte zij gedisciplineerd, enthousiast en stimulerend aan kritische analyses, uitdagende vernieuwingen en de vertaling naar het nieuwe werk van alledag. Zij durft te dromen en te twijfelen én ze is een nuchtere expert, een teamspeler bovendien. Met mensen als Anouk is het bijna makkelijk om futureproof te worden en te blijven.”

Roel Verheijen, Directeur Coulant Interim:
“Anouk heeft binnen Coulant diverse rollen vervuld; van coach tot interim-vestigingsmanager. Ik heb Anouk leren kennen als een betrokken, mensgerichte, enthousiaste sparringpartner, die in staat is om  gestelde doelen te bereiken. Anouk weet mensen op een inspirerende manier leiding en sturing te geven. Daarnaast heeft Anouk oog voor commerciële kansen en is zij creatief in het vinden van oplossingen en mogelijkheden. Door haar ruime kennis van de arbeidsmarkt en bijbehorende processen, is zij een aanwinst voor elke (uitzend)organisatie!”

Marc Christiaens, Directeur Christiaens Interim (toenmalig Sr. Districtsmanager Dactylo):
“Het werk van Anouk als (interim)vestigingsmanager kenmerkt zich door een commerciële daadkracht en de daaraan gekoppelde resultaatgerichtheid.  Door haar vakkennis, ervaring en interesse in de mens achter de functionaris, is Anouk bijzonder succesvol als peoplemanager met een sterke focus op resultaat.Anouk heeft een energieke en krachtige uitstraling: intern naar collega’s en extern naar klanten. Het enthousiasmeren van medewerkers gaat Anouk zeer gemakkelijk af. Ze is daarnaast in staat haar opdrachtgevers even enthousiast te krijgen. Dit is een natuurlijk talent dat bij Anouk dat vanaf het begin van haar carrière aanwezig is geweest. Dit wekt vertrouwen in een goede afwikkeling van opdrachten. Ook wanneer er impopulaire maatregelen getroffen moeten worden gaat Anouk recht op haar doel af. Bovenstaande is onder andere gebleken toen Anouk haar management carrière startte als Vestigingsmanager van Dactylo in Uden. Deze vestiging heeft Anouk vanuit het niets stevig op de kaart weten te zetten. Met haar gedegen en vakkundige aanpak wist ze in een rap tempo (grote) opdrachtgevers aan zich te binden en deze te behouden. De vestiging in Helmond, een grote en complexe vestiging, heeft Anouk met dezelfde competenties tot een succes gemaakt.

Om kort te gaan; ik heb Anouk zien ontwikkelen tot een zeer vakvolwassen senior manager op het totale vakgebied van flexibele arbeid.”

Aukje Poels, Eigenaar Coaching en Adviesburo Doel & Groei (toenmalig Sr. Districtsmanager Dactylo):
“Vanaf 2002 heb ik intensief samengewerkt met Anouk. In eerste instantie vanuit haar functie als senior intercedente op de Dactylo vestiging in Helmond en vervolgens in haar rol als vestigingsmanager en later senior-vestigingsmanager.
In die jaren heb ik Anouk leren kennen als een commerciële en mensgerichte manager. Ze is telkens weer in staat om in korte tijd processen en procedures gedegen op te zetten en concrete commerciële plannen op te stellen en te vertalen naar resultaat. Haar kracht zit in het (aan)sturen op kengetallen, in- en output, waarbij ze op een prettige manier haar medewerk(st)ers de verantwoording delegeert.  Daarbij biedt ze haar medewerk(st)ers gedegen en intensieve ondersteuning op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Ze heeft oog en aandacht voor haar mensen en hierdoor is men bereid om hard te werken voor een goed resultaat in een prettige werksfeer.
Anouk beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en acteert als een echte ondernemer. In de samenwerking met collegae is ze vaak initiator van goede samenwerkingsverbanden en streeft ze naar gezamenlijk resultaat. Ze is daarbij creatief en geeft ook op landelijk niveau waardevolle input voor beleidsmatige, strategische en marketingtechnische keuzes. Anouk is in staat om zeer snel te schakelen en durft beslissingen te nemen ten gunste van resultaten en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerk(st)ers. Persoonlijk heb ik erg graag met Anouk gewerkt. Ze was open in haar communicatie, werkte met veel enthousiasme en zelfstandigheid. Kortom; een sterke commerciële manager met oog voor haar mensen!”